לחם זעתר שכולם משתגעים ממנו
בטבון שלי
1/2 קג קמח לחם
1 כף שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1 כפית מחוקה של מלח
4 כפות שמן
300 מל מים
אופן ההכנה
במיקסר מערבבים את הרכיבים
ולשים 7 דקות
בסיום מכסים ומתפיחים שעה
כעבור שעה
מוציאים את הבצק מקערת המיקסר
ומחלקים לחמישה כדורים
עכשיו מרדדים לצורה עגולה ודקה (כמו של פיתה )
מניחים על נייר אפייה מקומח
ומכסים
מתפיחים שוב במשך 20 דקות
בסיום
עכשיו מכינים את השמן זעתר
מערבבים בקערה קטנה
2 כפות תבלין זעתר
5כפות שמן זית
עכשיו
מעבירים את הבצק לתבנית
ומורחים את תערובת הזעתר
מכניסים לטבון שחומם מראש במשך 10 דקות על אש גבוהה
ממליץ בהתחלה להכניס את הבצק כאשר הוא על תבנית אפיה על מנת שתכירו את הבצק וכו….
מכניסים לטבון
למשך דקות ספורות
וברגע שהבצק תפח וקיבל צבע מגרה זה הזמן להוציא ולטרוף
שלכם ובאהבה שף שגב משה